
Karin öppnade vedugnsbageri i Maspelösa
Skriven av Mats Eriksson
Karin Lorin trivdes inte på sitt jobb och bestämde sig för att ge sin stora hobby en chans. Nu driver hon ett välbesökt vedugnsbageri och café på sin 1800-talsgård.

https://www.land.se/landkoll/karin-lorin-driver-bostallets-vedugnsbageri-i-maspelosa/
Senaste nytt

Från fjäll till hylla – Lanthandlaren som kämpar för lokal mat i Borgafjäll
I en liten fjällby i Västerbotten driver Anna-Karin sin lanthandel med värme, envishet och ett hjärta som klappar för lokalproducerad…

Larsson Korgmakare ett hantverk i hjärtat av huvudstaden!
När man kliver in på Larsson Korgmakare på Skeppsbron möts man av doften av trä, rotting och historia. Det knarrar…

Från butikschef till cafékung – Mikael i Tibro blev Årets nyföretagare på mindre än ett år!
När bagaren Mikael återvände till sitt kall efter 20 år och tog över Villans Café i hjärtat av Tibro anade…