
I Leksand så vill man stödja dom lokala företagen
Skriven av Mats Eriksson
Varje lördag fram till och med 21 september, säljs det lokalproducerat. Över femtio försäljare är redan inbokade, men än finns några platser för till exempel spontana bär och svampförsäljare.

– Det är tolfte året i rad som vi arrangerar Bondens Marknad vid hembygdsgårdarna i Leksand, berättar Ingela Sannesjö på Leksands Kulturhus, som också påminner om att det är bra för miljön att ta med egen påse och gärna då i tyg.
Senaste nytt

Från fjäll till hylla – Lanthandlaren som kämpar för lokal mat i Borgafjäll
I en liten fjällby i Västerbotten driver Anna-Karin sin lanthandel med värme, envishet och ett hjärta som klappar för lokalproducerad…

Larsson Korgmakare ett hantverk i hjärtat av huvudstaden!
När man kliver in på Larsson Korgmakare på Skeppsbron möts man av doften av trä, rotting och historia. Det knarrar…

Från butikschef till cafékung – Mikael i Tibro blev Årets nyföretagare på mindre än ett år!
När bagaren Mikael återvände till sitt kall efter 20 år och tog över Villans Café i hjärtat av Tibro anade…