
Truls räddar 168 Ton frukt om året.
Skriven av Mats Eriksson
Truls har t.o.m. utvecklat företaget från att rädda frukter och grönsaker till, i samarbete med Lejonet & Björnen, ta fram glass. Sortimentet: Bananer & Chokladsås och veganskt: Bananer, Jordnötter & Kolasås. Ett väldigt spännande samarbete med Lejonet & Björnen som Ingrid t.o.m. fick smaka på direkt under intervjun.
Postat i En Företagares Vardag, Lokalnyheter, Stad/Landsbyggd, Video och taggad med företagande, företagssamt, landsbygd
Senaste nytt

Ghassan köpte en korvkiosk istället för en moped – Nu är han ny Ordförande för Småföretagarnas Riksförbund
Med en ödmjuk inställning och full av energi kliver Ghassan Ghaziri nu in i sitt nya uppdrag. Redan som 14-åring…

Från fjäll till hylla – Lanthandlaren som kämpar för lokal mat i Borgafjäll
I en liten fjällby i Västerbotten driver Anna-Karin sin lanthandel med värme, envishet och ett hjärta som klappar för lokalproducerad…

Larsson Korgmakare ett hantverk i hjärtat av huvudstaden!
När man kliver in på Larsson Korgmakare på Skeppsbron möts man av doften av trä, rotting och historia. Det knarrar…