
Truls räddar 168 Ton frukt om året.
Skriven av Mats Eriksson
Truls har t.o.m. utvecklat företaget från att rädda frukter och grönsaker till, i samarbete med Lejonet & Björnen, ta fram glass. Sortimentet: Bananer & Chokladsås och veganskt: Bananer, Jordnötter & Kolasås. Ett väldigt spännande samarbete med Lejonet & Björnen som Ingrid t.o.m. fick smaka på direkt under intervjun.
Postat i En Företagares Vardag, Lokalnyheter, Stad/Landsbyggd, Video och taggad med företagande, företagssamt, landsbygd
Senaste nytt

Från fjäll till hylla – Lanthandlaren som kämpar för lokal mat i Borgafjäll
I en liten fjällby i Västerbotten driver Anna-Karin sin lanthandel med värme, envishet och ett hjärta som klappar för lokalproducerad…

Larsson Korgmakare ett hantverk i hjärtat av huvudstaden!
När man kliver in på Larsson Korgmakare på Skeppsbron möts man av doften av trä, rotting och historia. Det knarrar…

Från butikschef till cafékung – Mikael i Tibro blev Årets nyföretagare på mindre än ett år!
När bagaren Mikael återvände till sitt kall efter 20 år och tog över Villans Café i hjärtat av Tibro anade…